Sales Galleries & Show Units

< back

Project : Guocoland Damansara City Residency Show Unit - The Naturalist

Location : Damansara

Year of completion : 2015

Emphasis on the use of natural material, natural ambience and quality materials such as solid wood, plants, natural lightings & real stones such as marble.

 

Our design concept was moving towards having the best of both worlds. Imagine coming home to a landed property in the air. As soon as you exit your private lift lobby, you step into a welcoming foyer that tucks in all your shoes neatly within the vertical plants feature wall.

 

Once stepping into the unit, the rough stone wall and feature timber ceiling leads you into the home with an indirect division of the living and dining. The dining area is designed with dark mirrors on one side, reflecting the featured vertical plants wall on the other side, giving the impression that you are dining in a semi outdoor space.

 

The master bedroom has a tucked away corner by the full height window bay that just gives the buyer his own sanctuary to relax or get inspired just before hitting the lights. We believe that having a large bedroom does not give you an excuse to get more furniture to cluster the space up, but rather to give a purpose to the space making it functional.

© 2016 by Nu Infinity Sdn. Bhd. All Rights Reserved.